Resultaten voor magento

 
magento
Magento MediaCT.
Is het tijd om te migreren naar Magento 2? Met jaren ervaring en Magento 2 gecertificeerde consultants en developers kijken we graag mee naar de uitdagingen en mogelijkheden van een Magento 1 naar Magento 2 migratie. Op een ander platform dan Magento, maar wel interesse in Magento 2?
Magento webshop specialist 250 Magento webshops.
Magento Performance Monitoring. Bij" het zoeken naar een Magento-bureau in Nederland hebben onze klanten veel opties. Younify onderscheidt zich door een hoog technisch competentieniveau." De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de juiste keuze, bevestigt Nick van Pollmann. In slechts een paar maanden tijd hebben we onze online omzet met ruim 400% zien toenemen. Nick Pollmann, servies.nl. We" werken al vele jaren samen met Younify en stellen het zeer op prijs dat we zo'n' betrouwbare en professionele partner hebben. We hopen dat onze samenwerking verder zal blijven groeien." Natalia Goncharenko, Amasty. Dankzij" Younify hebben we onze online ambities kunnen vormgeven." Rogier Gulicher, Hobo HiFi. Younify stelde relevante vragen en leverde landspecifieke input tijdens de voorstelfase. Dit was een van de redenen waarom we Younify als onze Magento ontwikkelingspartner hebben gekozen. Daniel Kok, Senior Marketing Specialist, Welch Allyn.
Meta titel en omschrijving in Magento Medeka Media.
Tags: Magento, Magento meta, Magento webshop, SEO. Metagegevens in Magento. In magento kun je standaard op vier locaties meta informatie beheren.: CMS pagina beheer. Hieronder geven we per locatie aan waar de gegevens kunnen worden ingevuld. Maar eerst gaan we in op een belangrijke valkuil als het gaan om het beheren van meta data en geven we aan wat goede metacontent is voor je SEO.
Magento Webshop Laten Maken? 245 Webshops Gebouwd Vicus.
Vicus heeft het nieuwe ontwerp van Sokkenmarkt.nl verzorgd en migratie van Magento 1 naar Magento 2 platform. Vicus bouwde een betrouwbare Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Binnen enkele weken stond de eerste versie van de Magento 2 webshop online, inclusief koppeling aan King business software. Mogen wij je inspireren om je online prestaties met Magento te verbeteren? Magento specialist Vicus. Vicus is de Magento specialist die verder kijkt dan je webshop. Of je nou een kleine webshop wilt laten bouwen met mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst, of een grote webshop die volledig geïntegreerd is met je backofficesystemen.
Magento 2 webshop specialist van Rotterdam.
Het beste van twee werelden. Onze webdevelopers ontwikkelen Magento 2 webshops samen met onze online marketeers, die proactief meedenken over de groei van jouw e-commerce onderneming. Een dynamische samenwerking tussen jou, onze online marketeers én onze webdevelopers. Talent, kundigheid en ervaring. Een gouden combinatie. Bekijk direct onze oplossingen. Onze Magento 2 expertise. Dit is wat we doen en waar we écht goed in zijn. Een nieuwe Magento 2 webshop. Overstappen naar Magento 2. Ben jij klaar voor je volgende groeistap? Of moet je platform vernieuwd worden? Onze developers staan voor klaar om een prachtig FENIX Magento 2 platform voor je te bouwen. FENIX is dé springplank voor iedere ambitieuze ondernemer, het is een soort Magento 2 plus. Een robuust platform dat aan al jouw eisen voldoet. Zo maken we jouw ambities waar. Investeer doelgericht in jouw Magento 2 webshop. We werken met bewezen oplossingen en best practices.
Magento webshop laten maken of meer omzet uit jouw Magento shop?
Dan is deze vaak te vinden in de vorm van een extensie en anders maken we deze voor je op maat. Niet afhankelijk van één partij, eenvoudig te migreren en te onderhouden. Bekende leveranciers op gebied van betaling, verzending, logistiek, boekhouding, etc. hebben software extensies beschikbaar en deze zijn veelal relatief eenvoudig te implementeren. Interessanter qua investering ten opzichte van een maatwerk e-commerce platform. Zijn er ook nadelen? Het kan voor webwinkeliers even wennen zijn. Door alle mogelijkheden kan het even duren voordat je alles hebt ontdekt. Magento is een zwaar platform, hierdoor is een simpel hosting pakket onvoldoende om je webshop in de lucht te houden. Wij bieden hier passende en betaalbare oplossingen voor vanaf 50, per maand. Het programmeren binnen Magento kan intensief zijn en tijd kosten waardoor maatwerk ontwikkeling tijdsintensief kan zijn.
Trustpilots gratis Magento 2-plugin Hoe je het downloadt, installeert en configureert Trustpilot Support Center.
Verbind je Magento 2 webshop met Trustpilot in twee eenvoudige stappen.: Verkrijg de Magento 2-extensie vanuit de Magento Marketplace. Download en installeer de plugin door Composer te gebruiken. Magento 2 Installeer de plugin in je webshop. Download en installeer de plugin vanuit de Magento Marketplace.
Magento 2 Webshop Specialist Bluebird Day.
Efficiëntie: een Magento CMS biedt een efficiënt kostenmodel.; Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date. Magento webshop laten bouwen? Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2.

Contacteer ons