Zoeken naar bekleden

 
bekleden
een functie bekleden Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Hoeveel heroïne gebruikers ken jij die een hoge functie bekleden? How many high-functioning heroin users do you know? De andere consortiumpartners mede-aanvragers moeten afkomstig zijn van een Nederlandse onderzoeksorganisatie of de CGIAR afhankelijk van wie de hoofdaanvrager is en een leidinggevende functie bekleden bij zijn/ haar organisatie.
Nederlandse synoniemen van functie bekleden, ander woord voor functie bekleden.
Home Woordenboeken Nederlands/Nederlands Vertaal functie bekleden. Synoniemen voor" functie bekleden" in het Nederlands. Nederlands Synoniemen: Meer gegevens. vervullen; functie bekleden. Uitgebreide synoniemen voor functie bekleden in het Nederlands. functie bekleden werkwoord. vervullen; functie bekleden. vervullen werkwoord vervul, vervult, vervulde, vervulden, vervuld.
Betonnen trap bekleden: Alle materialen op een rijtje.
Deze pasta wordt naadloos over de trap gesmeerd. Er zijn veel mogelijkheden voor wat betreft kleurstellingen en er kan zelfs led-verlichting in worden aangebracht. Het resultaat na uitharden is een gezellig en makkelijk te onderhouden trap. Voordelen steentapijt: naadloos en makkelijk op maat aan te brengen, slipbestendig, onderhoudsvriendelijk, uitgebreid scala aan mogelijkheden. Prijs betonnen trap bekleden met steentapijt: vanaf 60 euro per trede. Ontvang hier een prijs op maat. Trapbekleding in natuursteen. Shutterstock trapbekleding in natuursteen.
Buitenmuren Bekleding Ruwbouwwerken Gelijkvloers/Verdieping.
Je kan een gevel bekleden met de meest uiteenlopende materialen. De architect kan hiermee heel creatief werken waardoor deze vorm aan populariteit wint. Bekleden met hout. Bekleden met kunststof. Bekleden met metaal. Bekleden met steen strips. Bekleden met natuursteen. Meer informatie per soort.
bekleden VRT Taal.
De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier.
STOFfenDOOS Bekleden.
Bekleden en isoleren van plafond aan inkommet trespa De Bont Kevin.
Bekleden en isoleren plafond aan inkom met trespa. Uitrechten en bekleden van oversteken in afromosia. Uitvoeren van verdiep in eik. Daktimmer appartementen spondes in trespa. Bekleden en isoleren van plafond aan inkom met trespa. Copyright copy De Bont Kevin All Rights Reserved.
bekleden de betekenis volgens Muiswerk Educatief.
hij bekleedt een functie in de politiek. een hoge positie bekleden. heel belangrijk zijn. iets bedekken met een stof. de bank is bekleed met leer. Regelmatig werkwoord: be kle den. hij heeft bekleed. overtrekken, uitoefenen, vervullen. Alles over bekleden. Synoniemen van bekleden.

Contacteer ons