Zoeken naar bekleden

 
bekleden
een functie bekleden Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Hoeveel heroïne gebruikers ken jij die een hoge functie bekleden? How many high-functioning heroin users do you know? De andere consortiumpartners mede-aanvragers moeten afkomstig zijn van een Nederlandse onderzoeksorganisatie of de CGIAR afhankelijk van wie de hoofdaanvrager is en een leidinggevende functie bekleden bij zijn/ haar organisatie.
Nederlandse synoniemen van functie bekleden, ander woord voor functie bekleden.
Home Woordenboeken Nederlands/Nederlands Vertaal functie bekleden. Synoniemen voor" functie bekleden" in het Nederlands. Nederlands Synoniemen: Meer gegevens. vervullen; functie bekleden. Uitgebreide synoniemen voor functie bekleden in het Nederlands. functie bekleden werkwoord. vervullen; functie bekleden. vervullen werkwoord vervul, vervult, vervulde, vervulden, vervuld.
Betonnen trap bekleden: Alle materialen op een rijtje.
Let er wel op dat je een tapijtsoort kiest dat geschikt is voor de afwerking van trappen; het moet een grote slijtvastheid hebben en bij buigen mag niet de onderlaag zichtbaar zijn. Is dat wel het geval, dan is de onderlaag in het begin al zichtbaar op de neuzen van de treden en na verloop van tijd wordt het tapijt zelfs kaal op die plekken. Voordelen tapijt: kan zelf gedaan worden, onderhoudsvriendelijk, vele kleuren en stijlen mogelijk, geluiddempend, relatief goedkoop. Prijs betonnen trap bekleden met tapijt: vanaf 18 à 25 per trede. Ontvang hier een prijs op maat. Betonnen trap verven. Shutterstock Betonnen trap verven. Een snelle en goedkope manier om je betonnen trap af te werken is door hem te verven. Kies wel voor een zeer goede kwaliteit betonverf en laat deze volledig uitharden.
Buitenmuren Bekleding Ruwbouwwerken Gelijkvloers/Verdieping.
Gevel in PVC. Aangezien er verschillende methodes bestaan voor verschillende projecten kan je best raad vragen bij de leverancier van je bekleding. Fabrikanten maken meestal wel een doe-het-zelf gids. Toch alvast een eenvoudige bekleding van een gevel. Prijs en uitvoering indicatie.
bekleden VRT Taal.
De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier.
STOFfenDOOS Bekleden.
Bekleden en isoleren van plafond aan inkommet trespa De Bont Kevin.
Bekleden en isoleren plafond aan inkom met trespa. Uitrechten en bekleden van oversteken in afromosia. Uitvoeren van verdiep in eik. Daktimmer appartementen spondes in trespa. Bekleden en isoleren van plafond aan inkom met trespa. Copyright copy De Bont Kevin All Rights Reserved.
bekleden de betekenis volgens Muiswerk Educatief.
hij bekleedt een functie in de politiek. een hoge positie bekleden. heel belangrijk zijn. iets bedekken met een stof. de bank is bekleed met leer. Regelmatig werkwoord: be kle den. hij heeft bekleed. overtrekken, uitoefenen, vervullen. Alles over bekleden. Synoniemen van bekleden.

Contacteer ons