Resultaten voor magento

 
magento
Wat is Magento en wat kun je daar nou mee? Avantage.
Maar wat is Magento nou precies? Op dit moment is Magento één van de krachtigste e-commerce platformen ter wereld. Het platform werd gelanceerd in 2008 en heeft inmiddels een marktaandeel van ruim 20 procent. Op dit platform kun je een op maat gemaakte webshop bouwen en gemakkelijk onderhouden. Eén van de grootste voordelen is het grote aantal extensies dat Magento biedt en de uitstekende zoekmachine optimalisatie.
Hoe kan ik voor Magento SSL instellen? Antagonist Help.
Handleidingen Alles over SSL. Hoe kan ik voor Magento SSL instellen? Hoe kan ik voor Magento SSL instellen? In deze handleiding wordt toegelicht hoe je voor Magento SSL kunt instellen, zowel bij een nieuwe als een bestaande installatie. Meer documentatie over Magento kun je ook op hun website terugvinden.
Magento 1 naar 2: Hoe pak je dat goed aan? Elephant. Elephant. Chat. logo-elephant-big.
Wanneer je overweegt de overstap van Magento 1 naar Magento 2 te maken, is het ook belangrijk dat je een overzicht maakt van de gebruikte modules en koppelingen. Inmiddels bestaat Magento 2 al een tijdje, dus de kans is groot dat de gebruikte modules in jouw Magento 1 shop ook een Magento 2 module hebben. Het opstellen van een goede requirements lijst heeft dus wel wat meer onderzoek nodig dan alleen het benoemen van de gewenste features.
Webshop plugin Magento - PAY. iDEAL, Creditcard, Afterpay én pintransacties, onder 1 dak!
Laatste nieuws over Magento. Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin. Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2. Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce. Vlak voor het weekend hebben we nog een. Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect. Heeft u een webshop in Magento en wilt.
Magento Integratie Billink.
Uitbetaaltermijn van 14 dagen. De Magento module is te downloaden via de onderstaande button. Let er hierbij goed op welke versie je download! Magento 1 One-Step Checkout. Magento 1 handleiding. Magento 2 handleiding. Magento 2 zip download. Terug naar overzicht.
Magento-webshop bouwen Ridders.nl.
Dat er zoveel kan heeft ook te maken met hoe Magento 2 is opgebouwd, het huidige Magento. Ten opzichte van het oudere Magento 1 is dat een volledig nieuw programma. Wat bij Magento 1 veelal met maatwerk en modules moest worden opgelost, is nu vaak standaard mogelijk binnen Magento 2.
Openbare Magento 2 demo.
Shop Erin Recommends Science meets performance Wicking to raingear, Luma covers you Shop Performance Twice around, twice as nice Find conscientious, comfy clothing in our eco-friendly collection Shop Eco-Friendly. Here is whats trending on Luma right now. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Argus All-Weather Tank. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Push It Messenger Bag. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. LifeLong Fitness IV. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Magento 2 demo.
Magento Guapa E-commerce.
Magento 2.3 wat we kunnen verwachten. Update, Upgrade of Migratie naar Magento 2. Einde support Magento 1. Magento 2 B2B demo videos. Magento 2 demo videos. Magento en GDPR. Advanced Reporting B2B data in Magento BI. Magento 2 extensie, goedkoop is soms duurkoop.

Contacteer ons