Zoeken naar bekleden

 
bekleden
een functie bekleden Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Hoeveel heroïne gebruikers ken jij die een hoge functie bekleden? How many high-functioning heroin users do you know? De andere consortiumpartners mede-aanvragers moeten afkomstig zijn van een Nederlandse onderzoeksorganisatie of de CGIAR afhankelijk van wie de hoofdaanvrager is en een leidinggevende functie bekleden bij zijn/ haar organisatie.
Nederlandse synoniemen van functie bekleden, ander woord voor functie bekleden.
Home Woordenboeken Nederlands/Nederlands Vertaal functie bekleden. Synoniemen voor" functie bekleden" in het Nederlands. Nederlands Synoniemen: Meer gegevens. vervullen; functie bekleden. Uitgebreide synoniemen voor functie bekleden in het Nederlands. functie bekleden werkwoord. vervullen; functie bekleden. vervullen werkwoord vervul, vervult, vervulde, vervulden, vervuld.
Betonnen trap bekleden: Alle materialen op een rijtje.
Het resultaat na uitharden is een gezellig en makkelijk te onderhouden trap. Voordelen steentapijt: naadloos en makkelijk op maat aan te brengen, slipbestendig, onderhoudsvriendelijk, uitgebreid scala aan mogelijkheden. Prijs betonnen trap bekleden met steentapijt: vanaf 60 euro per trede. Ontvang hier een prijs op maat. Trapbekleding in natuursteen. Shutterstock - trapbekleding in natuursteen. Natuursteen is prachtig, maar wel erg duur. Daarom besluit men vaak een betonnen trap als basis te gebruiken en deze te bekleden met natuursteen. Natuursteen is ijzersterk en in verschillende variaties verkrijgbaar. Beton bekleden met natuursteen is dus een voordeligere versie van de massief natuurstenen trap, maar het is wel een stuk prijziger dan andere mogelijkheden voor bekleding. Voordelen natuursteen: duurzaam, onderhoudsvriendelijk, oogt elegant en rijk. Prijs betonnen trap bekleden met natuursteen: totaal vanaf 4000 euro. Ontvang hier een prijs op maat. Polieren of polijsten is het bewerken van de bovenlaag van het beton zodat deze mooi gaat glanzen. Het resultaat is een glad oppervlak en strak design. Het is een goedkope manier om de trap af te werken, waardoor deze bovendien heel makkelijk schoon te houden is.
Buitenmuren Bekleding Ruwbouwwerken Gelijkvloers/Verdieping.
Je kan een gevel bekleden met de meest uiteenlopende materialen. De architect kan hiermee heel creatief werken waardoor deze vorm aan populariteit wint. Bekleden met hout. Bekleden met kunststof. Bekleden met metaal. Bekleden met steen strips. Bekleden met natuursteen. Meer informatie per soort.
bekleden VRT Taal.
De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier.
STOFfenDOOS Bekleden.
Bekleden en isoleren van plafond aan inkommet trespa De Bont Kevin.
Bekleden en isoleren plafond aan inkom met trespa. Uitrechten en bekleden van oversteken in afromosia. Uitvoeren van verdiep in eik. Daktimmer appartementen spondes in trespa. Bekleden en isoleren van plafond aan inkom met trespa. Copyright copy De Bont Kevin All Rights Reserved.
bekleden de betekenis volgens Muiswerk Educatief.
hij bekleedt een functie in de politiek. een hoge positie bekleden. heel belangrijk zijn. iets bedekken met een stof. de bank is bekleed met leer. Regelmatig werkwoord: be kle den. hij heeft bekleed. overtrekken, uitoefenen, vervullen. Alles over bekleden. Synoniemen van bekleden.

Contacteer ons